Versenyszabályzat

1. A 2015. szeptember 25.-én induló Videotanár 2015/2016 versenysorozat  heti Témazáróin és négyhetenkénti Maratonjain magyarországi 5-8. osztályosok, valamint más országokbeli ennek megfelelő oktatási szinten tanuló diákok vehetnek részt.

2. A részvétel feltétele: regisztráció a videotanar.hu oldalon. A résztvevők jelentkezése csak és kizárólag törvényes képviselőjük előzetes engedélyével történhet. A részvétellel a versenyző kifejezetten elfogadja a játék- és adatkezelési szabályzatokat.

3. A verseny menete:

3.1. A versenysorozat keretén belül minden hétvégén Témazárókra, minden 4. hétvégén Maratonokra kerül sor.

3.1.1. A Témazárók egyes tananyag-témakörökből, a Maratonok az adott 4 hét Témazáróinak témaköreiből összeállított kérdéssorok. Az adott évfolyamok és tantárgyak a Témazárókhoz hasonlóan a Maratonoknál is elkülönülnek.

3.1.2. A versenyző csak saját évfolyamában indulhat

3.1.3. Hétvége alatt jelen szabályzatban a péntek 16:00 -vasárnap 24:00 óráig terjedő időszak értendő.

3.2. A feladat minél rövidebb idő alatt és minél kevesebb hibával megoldani a kérdéssorokat. Az évfolyamok győztese az, aki az adott Témazáró és/vagy Maraton feladatsort a hétvége folyamán a leggyorsabban és a lehető legkevesebb hibával megoldotta.

3.2.1. A feladatsorokat akárhányszor meg lehet próbálni megoldani a hétvége folyamán.

4. A díjazottak és a díjak:

4.1.  A különböző heti Témazárók I. helyezettjei 20, a II. helyezettek 15, a III. helyezettek 10 zsetont kapnak, amelyeket a Versenyek oldalon belül a  Nyeremények fül alatt található nyereményekre válthatnak be, mely beváltás során az összegyűjtött zsetonjaiból az ajándék értéke levonódik. A nyeremények értéke egységesen: 60 zseton. A nyeremények listája megtalálható a Nyeremény fül alatt.

4.2. A hétvégék legjobb helyezettjei a versenyt követően kikerül a verseny dicsőségfalára, ahol a nevek melletti pontszám  a felhasznált idő és a helyes válaszok arányából képződik.

4.3. A négyhetenkénti Maratonok győztesei/I. helyezettjei garantált nyereményt kapnak.

4.4. A nyereményeket a Videotanár csapat postai úton juttatja el a nyertesekhez, melyhez szükséges adatok kapcsán e-mailben veszi fel a kapcsolatot a nyertessel. A szervező a nyereményjátékkal kapcsolatos adó- és járulékfizetési kötelezettségének eleget tesz. A nyereményeket kizárólag Magyarország határain belül tudjuk postai úton eljuttatni a nyerteshez. A Videotanár nem garantálja a nyeremények pár napon belüli kiszállítását!

5. A Videotanár Nyeremények fül alatt található ajándékokra kizárólag a Videotanár Témazárókon  szerzett zsetonok válthatóak be.

6. A Videotanar.hu Kft. tulajdonosa, a videotanar Kft. fenntartja a versenyszabályzattal kapcsolatos változtatás jogát.

Frissítve: 2015. október 09.

Kik vagyunk

 • Csetényi Csaba
  Csetényi Csaba
  Alapító
 • Szarka Zsuzsanna
  Szarka Zsuzsanna
  Projekt
 • Vendler Balázs
  Vendler Balázs
  Gamification & IT
 • Sebestyén Zita
  Sebestyén Zita
  Közösség
 • Altschach László
  Altschach László
  Szöveg