JÁTÉKMENET

A versenysorozat keretein belül minden hétvégén Témazárókra, minden 4. hétvégén pedig Maratonokra kerül sor, amelyek a hónapban lezajlott Témazárók témaköreit foglalják magukban. Az aktuális Témazárók tananyagát minden hétfőn töltjük fel az oldalra, az aktuális Maratonok tananyagát pedig hétről hétre szintén hétfőnként akkor, amikor a Témazárókba is bekerültek.

Így a Témazárók tananyagát hét közben, a Maratonokét pedig a következő Maratonig hátra lévő hetekben gyakorolhatod. Minden verseny pénteken 16:00-kor indul és vasárnap éjfélkor ér véget. A versenyben kiírt tananyagok mellett csak ekkor láthatod a versenyzést indító gombot.

A versenyben a kérdéseket minél pontosabban és minél rövidebb idő alatt kell megválaszolnod. A verseny tesztjeit tetszőleges alkalommal megpróbálhatod jobb eredménnyel megoldani!

A hétvégék legjobb helyezettjei a verseny lezárultát követően kikerülnek a verseny dicsőségfalára, ahol a nevek melletti pontszám  a felhasznált idő és a helyes válaszok arányából képződik.

Díjazás:

A Témazárók díjazása:

A versenyzők által elért eredmények alapján a verseny lezárultával osztjuk ki a jutalom zsetonokat.

I. helyezett: 20 zseton
II. helyezett: 15 zseton
III. helyezett: 10 zseton

A Maratonok díjazása:

A győztes nem zsetont, hanem garantált nyerményt kap, melyet a maratonok adatlapján teszünk közzé.

A Témazárókon megszerzett zsetonokat a Nyeremények fülön válthatod be ajándékokra. A nyereményeket postai úton juttatjuk el a nyertesekhez. A postázáshoz szükséges adatokat (név, postacím) a nyeremények beváltásakor elkért telefonszámon, illetve e-mailben egyeztetjük a nyertesekkel.

Tovább a versenyszabályzathoz

Vissza

Kik vagyunk

 • Csetényi Csaba
  Csetényi Csaba
  Alapító
 • Szarka Zsuzsanna
  Szarka Zsuzsanna
  Projekt
 • Vendler Balázs
  Vendler Balázs
  Gamification & IT
 • Sebestyén Zita
  Sebestyén Zita
  Közösség
 • Altschach László
  Altschach László
  Szöveg